Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Tæpper til campingvogn og autocamper

Sådan vælger du tæpper til din campingvogn og autocamper

Flotte tæpper i din campingvogn eller autocamper skaber et rart og hyggeligt miljø. Dedæmper lyde, beskytter gulvet, er skridsikkre, og så ser det pænt og fint ud.

Her hos os på Kilands finder du et stort udvalg af tæpper til autocampere og campingvogne. I mange campingvogne og autocampere har man brug for et smalt, længere tæppe. Det er i så fald en god idé at vælge en tæppeløber, der sælges i metervare. Du kan vælge nøjagtig den længde, du ønsker på tæppet. Vi har tæppeløbere i metervare i bredder fra 50 cm til 100 cm. Det betyder, at der findes tæpper til alle slags campingvogne og autocampere. Når du har bestemt længden på dit tæppe, kantsyer vi det for dig.

Tæppeløber i metervare i din campingvogn eller autocamper-1

En anden mulighed er for eksempel at finde et kludetæppe eller plasttæppe i den passende bredde og længde til din campingvogn. Hvis du ønsker et mere hyggeligt alternativ og et tæppe med en lidt længere luv, findes der også maskinvævede tæpper, såsom og Feel der kan beskæres til den ønskede størrelse, og som passer i campingvognen eller autocamperen, uden at de behøver kantning.

Væg til væg tæpper til autocamper og campingvogn

Hvis du ønsker et heldækkende tæppe til din campingvogn eller autocamper, er et væg-til-væg- tæppe et godt valg. Udvalget af heldækkende tæpper er stort, og der er mange typer, kvaliteter og prisklasser at vælge imellem. Hvis du vil dække hele gulvet i campingvognen eller autocamperen med et væg-til-væg-tæppe, anbefaler vi, at tæppet skæres til på stedet. På den måde bliver resultatet bedst. Hvis du allerede har et gammelt væg-til-væg-tæppe, kan det gamle tæppe bruges som en skabelon til at skære efter. Du kan også lave dine egne skabeloner i pap eller karton, så beskærer vi tæppet for dig efter dine skabeloner. Hvis du vil bestille dine tæpper efter målene på et væg-til-væg-tæppe, men ønsker, at tæpperne skal ligge som løse tæpper, kan du vælge at få dine tæpper kantsyet af os.

Væg til væg-tæppe til campingvogn och autocamper

Tæpper til fortelt

Mange ejere af campingvogne og autocampere leder også efter et tæppe til deres fortelt. På Kilands har vi et stort udvalg af tæpper, der passer til netop dette formål. Her finder du også forskellige alternativer. En del ønsker et væg-til-væg-tæppe i forteltet, mens andre vil have et tilpasset og mindre tæppe under eksempelvis spisebordet. Der er væg-til-væg-tæpper, som kan placeres i forteltet, men det er i så fald vigtigt, at du vælger et tæppe, der kan tåle at ligge i et udendørsmiljø. Et almindeligt alternativ, når man ønsker et væg-til-væg-tæppe i forteltet, er at lægge et altan- og balkontæppe , for eksempel vores Marstrand, der fås i seks forskellige farver og i to bredder (200 cm og 400 cm). Marstrand er både UV-resistent og kan tåle fugt og væske, da det er tilpasset til at ligge udendørs uden tagbeskyttelse.

Altan- og balkontæppe, Marstrand

Hvis du ønsker et tæppe i en færdig størrelse i dit fortelt, er der i dag mange tæpper, der er tilpasset både indendørs- og udendørsmiljøer. Mange af disse er lavet helt af plastmateriale, hvilket gør dem modstandsdygtige over for fugt og vand. Hvilken type tæppe du kan og vil lægge i dit fortelt afhænger af, hvor meget sol og fugt, tæppet vil blive udsat for. Alle tæpper, også andre typer, kan placeres i et fortelt, men det varierer, hvor godt tæppet tåler klimaet i forteltet.

Kela - tæppe til campingvogn og autocamper

I dag findes der også multifunktionelle tæpper af forskellig slags, der er lavet af 100% plast, for eksempel Sympa Nova/Aquamat. Disse sælges i metervare i forskellige bredder og kan også være et godt alternativ til dit fortelt. 

Hvis du har spørgsmål og overvejelser omkring tæpper til din campingvogn, autocamper eller dit fortelt, hjælper vi på Kilands gerne. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice .

 Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel