Horredsmattan

Horredsmattan

Horredsmattan er et klassisk, svensk firma som har vævet tæpper siden midt i 1900-tallet. Deres plasttæpper forbindes med flot design og kvalitet ud over det sædvanlige. Fabrikken i svenske Horred oser af kreativitet og håndværkskundskab. Produktionen holdes i live af mennesker med en unikke talenter og stort engagement. Form og funktion er vigtige grundpiller da tæpperne har en lang levetid. De er lette at holde, tidløse, flotte og moderne.

Tæpper fra svenske Horredsmattan

Hvert tæppe fra Horred har sit eget unikke udtryk. Formgivningen tager afsæt i skandinaviske snit, men inddrager inspiration fra resten af verden for løbende nyskabelse af farver og former. Striber, tern og skønne mønstre forenes med monokrome farver i et enormt spektrum af forskellige designs. I sortimentet findes noget til stilrene dagligstuer såvel som farvestrålende køkkener. Plasttæpperne forbliver flotte selv på steder i huset der er udsat for megen slitage. Ikke mindst i køkken og vaskerum er plasttæpper et fremragende valg.

Læg plasttæpper i gangen, bryggerset, køkkenet og under spisebordet. Et tæppe fra Horred kan hurtigt forvandle en forsømt eller kedelig plads til et sted du elsker at opholde dig. Kunne det ikke være skønt med et mere hyggeligt vaskerum? Eller hvad med at sætte et personligt præg på tomme gulvflader?

Her har vi samlet alt fra Horredsmattan. Find det helt rigtige tæppe til dig og dit hjem blandt de mange muligheder. Klik på dine favoritter og få hurtig levering! Vi tilbyder også åbent køb i 90 dage og 100% tilfredshedsgaranti.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel