Stribede tæpper

Et stribet tæppe - så klassisk, men alligevel så smart. Vov at udfordre perspektiverne i dit hjem med stribede tæpper. Rul et stort uldtæppe med brede striber ud under spisebordet, og opdag, hvordan hele køkkenet vokser i bredden. Eller prøv at rulle et langt, smalt og stribet plasttæppe ud i gangen og oplev hvordan rummet vil opfattes som endnu længere end før.

Vov at forandre dit hjem med et stribet tæppe!

Forskellige værelser kræver forskellige tæpper. Og ind imellem føler du ganske enkelt, at det er tid til at bryde de gamle mønstre. Uanset om du leder efter et rundt, stribet tæppe til dit runde køkkenbord, et stribet tæppe til et børneværelse eller et rigtig stort tæppe, som får plads til hele din sofa i stuen, så er der mange spændende tæpper at opdage. Du kan vælge mellem traditionelle, smalstribede kludetæpper i bomuld og stilfulde, moderne og bredstribede tæpper i flot og holdbar uld. Du kan selvfølgelig også købe praktiske plasttæpper fremstillet i Sverige, hvis farverige striber giver dig det smarte farvestrøg, som du leder efter til dit lyse køkken.

Vil et diskret, tofarvet, stribet tæppe passe bedst i dit hjem? Eller er du modig nok til at vælge et farverigt, stribet uldtæppe, som ikke skammer sig over at tage plads?

Stort stribet tæppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tæpper bliver mere og mere populære. Et stort stribet tæppe under eksempelvis din sofagruppe holder møblementet sammen og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for en størrelse på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort tæppet under dit spisebord skal være afhænger både af bordets størrelse samt proportionerne på dit køkken eller din spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm.

Kilands tæpper tilbyder mange tæpper i store størrelser, både stribede uldtæpper og stribede maskinvævede wiltontæpper. Læs gerne mere om ekstra store tæpper og muligheden for at bestille efter specielle mål.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel