Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Bådtæpper

Når du skal købe et bådtæppe, skal tæppet opfylde visse kriterier, og det skal især være i flot stand. Eftersom din båd udsættes for saltvand, vind, kulde og varme, skal bådens tekstiler kunne klare disse ting. Vi tilbyder fine bådtæpper af høj kvalitet som kan klare de forskellige belastninger som båden udsættes for på de syv have. At lægge tæpper på båden skaber en mere hyggelig og hjemlig atmosfære. Der kræves ikke så meget for at forvandle din båd til et super hyggeligt opholdssted! Vi tilbyder flotte og slidstærke bådtæpper i metervare, og du kan vælge blandt alle tænkelige farver. Match gerne dit bådtæppe med gardiner og duge på båden for at skabe et ensartet look.

Bådtæpper til forskellige formål

Du kan vælge mellem forskellige typer af tæpper afhængigt af hvor på båden de skal ligge. Nogle steder på båden bliver tæppet måske udsat for vand og sollys, mens der er andre steder på båden, eksempelvis nede i kahytten, hvor andre typer af tæpper er passende. Spørg os gerne til råds, så hjælper vi med at finde det perfekte tæppe til din båd.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel