Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Vores lager

En virksomhed i tredje generation - med fremtiden som mål

Kilands er et familieforetagende som startede op i Sverige i 1969 og som i dag kører på tredje generation. Vi har et af landets største sortimenter af tæpper, og vi sælger tæpper både online og i vores 1000 kvm store butik i Jönköping. Vi har vores base i Jönköping hvor vi har vores lager og butik. Fra vores lager afsender vi dagligt store og små tæpper til Danmark, og i butikken tager vi imod hundredevis af kunder hver eneste dag. Hos Kilands kan vi ikke lide at stå stille. Vi vil hele tiden udvikle os og kunne tilbyde endnu bedre tæpper til endnu bedre priser til dig som kunde.

Kilands mattor AB har CVR-nummer 556152-1120 og har besøgsadressen Bangårdsgatan 23, 556 26, Jönköping, Sweden
Hvis du vil se alle vores kontaktoplysninger, så klik her. 

 

Vores butik

Vi holder priserne nede med store indkøb

Vi rejser både land og rige og jorden rundt for at finde de bedste og fineste tæpper så vi på den måde kan tilbyde Danmarks bedste og mest prisvenlige sortiment. Takket være vores store indkøb, som vi lagerfører på vores eget lager, kan vi holde priserne lave for dig som kunde. Ganske enkelt mere tæppe for pengene!

 

Kundeservice

Vi giver dig altid den bedste service via vores kundeservice

Vores mål er at du altid skal være 100% tilfreds med dit køb hos os. Det er ikke bare noget vi skriver her uden at følge op på det. Vi anstrenger os lidt mere og vil gerne gøre lidt ekstra for at du forhåbentligt kan rulle dit nye tæppe ud med et smil på læberne.

 

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel