20% på alle ryatæpper t.o.m. 31/5 - kode shaggy20

Persiske tæpper

Når det kommer til tæpper, er der få typer der er lige så populære og kendte som de persiske tæpper. Persiske tæpper er kendte for deres høje kvalitet og de smukke mønstre. Tæpperne er knyttet i hånden og fremstilles i forskellige provinser og byer. Det er herfra at tæpperne får deres forskellige navne. Hver provins har sit eget mønster hvilket i sig selv er en sjov detalje. Her kan du vælge blandt mange smukke mønstre og farveskalaer samt blandt forskellige kvalitets- og prisklasser. Vi har persiske tæpper til gode priser, så du har alverdens muligheder for at gøre et godt fund.

Smukt til forskellige typer indretning

Noget af det bedste ved et persisk tæppe er at det holder en høj kvalitet og kan bruges år efter år. Mange håndknyttede tæpper bliver endda smukkere med årene da de med tiden får mere karakter. I dag indretter folk deres hjem på mange forskellige måder, ofte moderne og med en sparsom møblering i lyse farver. Et stort, mønstret, persisk tæppe passer også flot ind i en lys og moderne indretning. Den ofte røde farveskala bliver en smuk kontrast til det hvide og stilrene, men persiske tæpper kan også fås i lysere farveskalaer. Et persisk tæppe kan sammenlignes med et kunstværk som med garanti skaber blikfang midt på gulvet.

Pas på dit tæppe

Hos os på Kilands kan du købe billige, persiske, håndknyttede tæpper af højeste kvalitet. Da persiske tæpper ofte fremstilles af uld, er det vigtigt, at du plejer tæppet på den rette måde. For at værne om kvaliteten er det vigtigt at støvsuge tæppet regelmæssigt. De fleste pletter kan fjernes ved at duppe tæppet forsigtigt med en fugtig, ren klud og lidt opvaskemiddel.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel