Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Logomåtter

Her har vi samlet alle logomåtter i vores sortiment. Med en logomåtte kan du profilere din virksomhed - og det er en både flot og effektiv løsning. Vi forhandler måtter i flere kvaliteter, så de passer til forskellige anvendelsesområder. Du kan trykke dit logo og reklametekst direkte på måtten. Måske står I som virksomhed og har brug for en logomåtte til den kommende messe, hvor I skal udstille jeres forskellige varer. Eller planlægger du at lægge logomåtter med tekst i de biler, du sælger?

Sådan vælger du den rigtige logomåtte

Der er utallige muligheder, når du vælger at profilere virksomheden med logomåtter. Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at vide, hvilken kvalitet man skal vælge på sine logomåtter. Vi står dog altid klar til at hjælpe dig. Kontakt gerne vores dygtige produktrådgivere, så de kan vejlede dig. Du får naturligvis altid tilbudt gratis korrektur på dit produkt, så du bliver 100% tilfreds, hvis du vælger at placere en ordre. Vi vil gerne understrege, at den gratis korrektur på produktet ikke er købsbetinget - du vælger selv, om du vil købe produktet, når du har set udkastet.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel