Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Hvide tæpper

Skab en lys og frisk indretning i hjemmet ved hjælp af flotte og dekorative, hvide tæpper. Hvide tæpper kan fås i en lang række forskellige designs, mønstre og former. Hvide tæpper findes som alle tænkbare typer kvaliteter. Få inspiration ved at bladre igennem vores store sortiment af hvide tæpper. Du kommer garanteret til at finde noget du kan lide!

Stilrent og tidløst med hvidt

Det er utroligt smart at indrette med stilrene og tidløse farver som hvid. Hvid er en farve der fungerer sammen med alle andre farver og mønstre. Med et hvidt tæpper kan du hurtigt pifte et rum op og få det til at se større ud end det egentlig er. Et hvidt tæppe kan også få rummet til at føles lysere end det er.

Indretningstips

Da hvide tæpper kan blive beskidte hurtigere end eksempelvis grå tæpper, er det en god idé at undgå hvide tæpper i entréen. Derudover passer hvide tæpper perfekt i alle hjemmets rum. Afhængigt af materialet kan du nemt rengøre hvide tæpper på forskellige måder.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel