Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Ægte fåreskind

Fåreskind er et rent naturprodukt som skaber ægte hygge i dit hjem. Hvert skind er unikt og de viste fåreskind er blot produkteksempler, men billederne er meget lig de produkter der leveres. Her finder du fåreskind og fåreskindtæpper i alle mulige forskellige varianter. Hvis du har brug for hjælp til at vælge dit fåreskind, skal du ikke tøve med at kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Stort udbud af ægte fåreskind

Her hos os finder du et af Sveriges største sortimenter af fåreskindsprodukter. Vi har både skind i forskellige varianter og størrelser, puder og stolehynder. Vi har et enormt udbud af fåreskind som du formodentligt ikke finder nogen andre steder. Vores priser er konkurrencedygtige, og produkterne er af høj kvalitet. 

Fåreskind har mange anvendelsesmuligheder

Et fåreskind kan lægges på gulvet, i din yndlingslænestol, på sengen, som tæppe til dit barn eller på en bænk for at gøre den blødere. Du kan eksempelvis også placere det i en barnevogn eller på bilsæderne i de kolde måneder så det bliver lidt varmere. Anvendelsesmulighederne er altså utroligt mange hvad angår fåreskind. 

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel