Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Handloom tæpper

Håndlavet har altid været et tegn på kvalitet når det handler om tæpper. Ikke nok med at håndlavede varianter ofte holder længere, de spreder også en følelse af varme, håndværk og omsorg. Verden over har man udviklet fremstillingsmetoder til at opnå optimale resultater, og én af de metoder er handloom. Handloom indebærer både at tæppet er håndvævet og at vævearbejdet udføres vertikalt. Denne måde at fremstille tæpper på skaber et smukt, linjeret mønster.

Et handloom-tæppe kan fremstilles af en række forskellige materialer, men det mest anvendte materiale er uld. Tæpperne har kort, tæt luv hvilket gør dem rare og hyggelige.

Håndvævede tæpper med luv

Vi har et handloom-tæppe til ethvert hjem og enhver arbejdsplads. Lad kunderne hvile fødderne på et smukt og blødt tæppe mens de venter. Forkæl dig selv med et herligt underlag ved sengen, perfekt til de tidlige morgener. Tæpperne tilfører rummet karakter, giver kontoret en afslappet atmosfære og gør hjemmet til det perfekte sted af koble af. Hos os finder du farver og mønstre af enhver slags, så der er noget til enhver smag. Vælg og vrag mellem vores skønne, tykke handloom-tæpper af høj kvalitet med en struktur der giver designet liv.

Fint naturmateriale

Stærke og fine naturmaterialer forener smukt design med utrolig holdbarhed på fineste vis. Tidløse former og snit gør at tæppet ikke går af mode, hvorfor det kan sprede varme i mange år. Desuden giver disse tæpper rummet en følelse af ren hygge. Find den model der passer til resten af din indretning. Når du bestiller fra os, får du 90 dages åbent køb og gratis returfragt hvis du mod forventning er utilfreds med dit nye tæppe. Klik dit nye tæppe hjem allerede i dag!

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel