Håndknyttede tæpper

Forkæl dit hjem med et fantastisk håndknyttet tæppe til en rigtig god pris. Håndknyttede tæpper er tætte, tykke tæpper som knyttes i hånden af uld af høj kvalitet. Vi på Kilands har samlet et bredt sortiment af billige, håndknyttede tæpper i fin kvalitet og i mange forskellige designs. Et håndknyttet tæppe er et kvalitetsprodukt som holder i mange år.

Håndknyttede tæpper med variation

Hos os finder du alt fra stilrene, moderne tæpper i abstrakte eller grafiske mønstre eller ensfarvede tæpper til klassiske, håndknyttede tæpper. At knytte tæpper i hånden er en gammel tradition som mennesker har gjort i flere hundrede år. Find smukke varianter af billige, håndknyttede tæpper hos os allerede i dag!

Vedligeholdelsesråd til håndknyttede tæpper

For at dit håndknyttede tæppe skal forblive i flot stand, er det vigtigt at tage hånd om det på den rigtige måde. Håndknyttede tæpper knyttes af uld af den fineste kvalitet. For at undgå unødigt slid af tæppet bør du fjerne støv og andre partikler som på sigt kan ødelægge tæppets luv. Støvsug derfor gerne tæppet med jævne mellemrum. Hvis du får en plet på tæppet, er det bedst at fjerne den med det samme ved at fugte forsigtigt med en fugtig klud og lidt mildt rengøringsmiddel.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel