Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Puder og pudebetræk

Der er noget ganske særligt ved lamme- og fåreskind. Den pjuskede, bløde og varme pels er skøn at røre ved og perfekt til indretning. Her finder du vores sortiment af smukke puder i ægte lammeskind. Foran dig findes både rektangulære og kvadratiske puder, både ensfarvede, mønstrede og med motiver. Det er helt vidunderligt at lægge hovedet på en blød fårepels. Med andre ord er disse puder som skabt til sofaen eller lænestolen. Match gerne med en skøn plaid i en herlig farve.

Frisk hjemmet op med fine puder

Der findes forskellige indretningstips til at skabe hygge og varme i hjemmet. En måde er at indrette med tekstiler og planter. Hvad angår tekstiler er puder en god måde at give indretningen en hurtig opgradering. Vi tilbyder en lang række forskellige puder af ægte lammeskind og fåreskind. Disse er bløde og hyggelige og passer perfekt ind i et minimalistisk og moderne hjem såvel som i et klassisk hjem. Match gerne dine puder med fåreskindtæpper og andre flotte tæpper for at skabe en fin helhed.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel