Beni Ourain

Beni Ourain mattor

Leder du efter et smukt tæppe som har det der lille ekstra? Så kan vi varmt anbefale vores fine Beni Ourain-tæpper. Dette er marokkanske tæpper af højeste kvalitet. Tæpperne er håndknyttede og lidt ældre, hvilket giver dem en fantastisk karakter og et unikt udseende. Beni Ourain er utroligt populære tæpper, og dét forstår vi godt. Her er kvaliteten i top, og du kan vælge blandt dekorative mønstre, farver og udseender. Et marokkansk tæppe passer også perfekt ind i det moderne, stilrene hjem da det kan tilføre en flot kontrast.

Gode materialer i Beni Ourain

Når du køber et ægte Beni Ourain-tæppe, kan du være sikker på at det kommer til at forgylde dit hjem i mange år fremover. Beni Ourain-tæpperne er smukke, håndknyttede tæpper af ægte uld, et meget smart materiale som både har antibakterialle og ventilerende egenskaber. Beni Ourain-tæpper fremstilles af en stamme ved samme navn. Beni Ourain-stammen består egentlig af flere berberstammer som bor i Atlasbjergene. Her får stammerne god kvalitetsuld fra Atlasfårene som græsser i området. Et sjovt og spændende kuriosum er at tæppernes mønstre ofte afbilleder vævernes livserfaringer, hvilket naturligvis gør tæpperne endnu mere unikke.

Trendy håndværk

Et ægte Beni Ourain-tæppe passer ind i en hvilken som helst indretningsstil. Placér gerne tæppet hvor det tydeligt ses, da et Beni Ourain nærmest er et kunstværk i sig selv. Marokkanske tæpper har længe været populære, og trenden ser ud til at fortsætte.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel