Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Tæppefliser

Fordelene ved tæppefliser er mange, blandt andet kan du nemt tilpasse tæpper til dit kontor eller hjem. Derudover skaber du hurtigt en mere varm og indbydende atmosfære med fine tæpper over hele gulvet. At lægge væg til væg-fliser på gulvet giver en hyggelig fornemmelse i rummet samtidig med at tæppefliserne dæmper støjniveauet og akustikken. Afhængigt af hvordan den øvrige indretning ser ud, kan du vælge mellem en række fine farver i vores sortiment. Du kan også blande og matche tæppefliser og lægge dit eget mønster ved at bestille forskellige farver. En stor fordel ved netop tæppefliser er at de er nemme at lægge selv. Skulle du have brug for at udskifte en tæppeflise er det ikke noget problem. En yderligere fordel ved tæppefliser er at du kan tage dem af og bringe dem med dig, hvis dit firma for eksempel flytter til en ny placering. Tæppefliser passer også super godt til messer da de er nemme at lægge og at opbevare.

Til alle behov

Hos os kan du finde gode tæppefliser til ethvert behov. Vores tæpper passer super godt i såvel private hjem som i kontormiljøer. At lægge tæppefliser i et kontormiljø er smart da det både bløder en hård atmosfære op samtidig med at lydniveauet af skrabende stole og sko sænkes og den generelle lyd i lokalet dæmpes. Afhængigt af hvordan og hvor du skal anvende fliserne, kan du vælge mellem forskellige kvaliteter i vores sortiment. Her findes eksempelvis kraftige tæppefliser i slidstærkt syntetisk stof som er både holdbart og smudsafvisende.

Billige og kvalitetstæppefliser hos os

Her har du mulighed for at købe helt nye tæppefliser til rigtigt gode og billige priser. At købe dine tæpper online hos os er let og enkelt, du sparer både tid og energi. Få inspiration ved at gennemgå vores sortiment af tæppefliser og se på forskellige farver. For at fliserne skal holde sig i god stand længe, er det altid bedst at du fjerner eventuelt spild med det samme så snavset ikke sætter sig rigtigt fast.

Vil du se vores store sortiment af væg til væg-tæpper - klik her!

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel