Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Sorte tæpper

Her har du et stort og varieret sortiment af flotte, sorte tæpper i forskellige udformninger. Vi på Kilands har hentet et bredt udbud af sorte tæpper hjem så alle vores kunder kan finde noget, der passer dem. Du kan garanteret finde flotte tæpper af høj kvalitet til billige priser. Bliv inspireret og find et tæppe der passer dig!

En flot og praktisk farve

Sort er en god farve til tæpper da den let kan kombineres med alle andre farver, uanset om dit hjem er mørkt eller lyst indrettet. Skulle du få pletter på et sort tæppe, er det super let at tørre af. I vores sortiment af billige, sorte tæpper af god kvalitet kan du købe alt fra dørmåtter til store tæpper til dagligstuen og sorte måtter til kontoret.

Eftersom alle har forskellige smag, har vi sammensat et stort og varieret sortiment af sorte tæpper. Her kan du vælge blandt lækre koskind, bløde ryatæpper og kludetæpper. Du kan benytte dig at filtreringsfunktionen øverst oppe for hurtigt at finde det du søger.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel