Badeværelsesmåtter

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum, ikke mindst fordi vi anvender det hver eneste dag. For at badeværelset skal fremstå indbydende og flot, kan du pynte gulvet med badeværelsesmåtter. Mange badeværelsesgulve er kolde at gå på, særligt hvis der ikke er gulvvarme i. Ved hjælp af en blød badeværelsesmåtte bliver det mere behageligt at stå på gulvet. Desuden er badeværelsesmåtter en god måde at få et flot farvekick eller et smukt motiv ind i rummet på. Her kan du vælge blandt flere forskellige modeller, farver og former.

Hvilke materialer anvendes?

Eftersom badeværelsesmåtter anvendes i et anderledes miljø end andre måtter, er de oftest fremstillet af slidstærkt, syntetisk materiale eller bomuld. Dette gør, at måtterne let kan vaskes i vaskemaskine. I vores sortiment af badeværelsesmåtter kan du vælge blandt akryl-, bomulds- og polyestermåtter og meget mere. Mange måtter har en bagside af latex som gør, at måtten ligger stabilt på gulvet uden at glide rundt.

Praktisk og bekvemt

I dag er mange badeværelser ret store, og væggene er beklædt med alt fra klinker til marmor. Denne kombination gør at lydniveauet kan være højt på badeværelset og sommetider skabe ekko. Ved at placere flotte badeværelsesmåtter i rummet kan du dæmpe den høje lyd. Hos os på Kilands kan du vælge blandt forskellige typer af måtter, eksempelvis flettemåtter og vores populære akrylmåtter som er enormt bløde og lækre at sætte fødderne på. Giv badeværelset et løft ved at lægge varme og hyggelige badeværelsesmåtter ud. Her kan du vælge blandt flotte farver og mønstre som passer perfekt ind på netop dit badeværelse.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel