Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kunstgræs og græstæpper

Her finder du kunstgræs af høj kvalitet i forskellige varianter og designs som vi skærer efter dine ønskede mål. Vi har kunstgræs i forskellige kvalitetsniveauer og prisklasser, og vi leverer til hele Skandinavien. Uanset om du er ude efter et tykt eller tyndt kunstgræstæppe, hjælper vi dig med at finde kunstgræs der passer til netop dit formål.

Kunstgræstæpper til lave priser

Takket være vores store import kan vi tilbyde meget konkurrencedygtige priser. Med kunstgræstæpper kan du skabe grønne områder der føles som ægte græs, men med den store fordel at græsset aldrig skal trimmes og altid holder sig grønt og flot. Vi har flere forskellige varianter af kunstgræs som passer til forskellige formål. En kunstgræstæppe kan lægges mange steder, eksempelvis på altanen, ved poolen, på legepladsen eller andre hyggelige steder. Ønsker du hjælp til din bestilling, eller har du brug for rådgivning angående dit valg af tæppe, er du hjerteligt velkommen til at ringe og få hjælp af vores kundeservice.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel