Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Astro Turf

Astro Turf

Astro Turf fremstiller dør- og entrémåtter i høj kvalitet som karakteriseres af et kunstgræslignende materiale. Dette er originalen af de klassiske dørmåtter som du tørrer skoene af på. Måtterne er lavet af plastikken polyethylen. Med kunstige græsstrå fanger de grus, ler og andet snavs. Det oprindelige design er grønt, men Astro Turf-måtter findes i dag i mange flotte farver.

Anvendes mest udendørs

For det meste lægges måtter fra Astro Turf udenfor yderdøren så du kan tørre dine sko af før du kommer ind i huset. Men de kan selvfølgelig også placeres indendørs. Den tætte bagside sikrer at hverken snavs eller vand slipper igennem. På denne måde beskytter måtten effektivt gulvet mod de sædvanlige årsager til slitage. Måtterne er meget nemme at holde rene og skylles let af med en vandslange.

Målbestilte og færdigskårne måtter fra Astro Turf

Astro Turfs måtter kommer både i færdigskårne modeller og på metervare. På den måde kan du tilpasse efter lige dine behov. Måske er du ude efter en stor måtte til et kontor eller en anden arbejdsplads. De mindre modeller passer ofte til hjemmets behov.

Giv dig selv gaven ved enklere rengøringsdage med mindre grus og snavs i gangen. Det enkle design er diskret, går aldrig af mode og udfører en vigtig opgave. Bestil din måtte fra Astro Turf i dag! På de færdigskårne varianter tilbyder vi 90 dages åbent køb. Du vil altid få strålende kundeservice, hurtige leveringer og et fantastisk produkt. Som en sidebemærkning kan nævnes at Astro Turf ikke kun fremstiller måtter - de laver også kunstgræs til fodboldbaner over hele verden.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel