Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Kvadratiske tæpper

Traditionelt set er de fleste tæpper rektangulære, men det er ikke altid, at den rektangulære form er den rigtige, men at du er på jagt efter noget andet. Nogle gange passer et kvadratisk tæppe bedre til formålet. Det kan eksempelvis være, at du ønsker et kvadratisk tæppe til sofaen, under spisebordet eller i den kvadratiske lille entré. Men kan man købe kvadratiske tæpper? Ja, udvalget af kvadratiske tæpper er noget begrænset, men de bliver flere og flere. Her har vi samlet tæpper i vores sortiment, som fås i kvadratiske mål.

Find dit kvadratiske tæppe.

Der findes mange faktorer, som spiller ind, når vi skal købe et tæppe. Størrelse, form og farve påvirker ofte vores valg. Kvadratiske tæpper findes i forskellige størrelser, eksempelvis 200 x 200 cm eller 300 x 300 cm. De findes også i forskelligt materiale og farver. Du finder blandt andet kvadratiske tæpper i naturmaterialer såsom håndvævede uldtæpper, men der findes også kvadratiske tæpper som plasttæpper og som maskinfremstillede tæpper i syntetiske materialer. Vil du have flere tips og læse mere om kvadratiske tæpper, kan du gøre det i vores guide, som du finder her.

Vi hjælper dig med at bestille mål.

Kan du ikke finde et kvadratisk tæppe i den rigtige bestemte størrelse til dit formål? Så kan du alternativt bestille et kvadratisk tæppe fra eksempelvis et gulvtæppe. Så kan du få tæppet i præcis de mål og i den størrelse, som passer dig. Husk, at du altid kan kontakte vores kundeservice for at få hjælp, så hjælper vi dig gerne med din specialbestilling, hvis du ikke kan finde det, du leder efter.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel