Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Trappetæpper

Med hjælp fra flotte trappetrinstæpper kan du lave store forandringer i dit hjem, men på en meget enkel og let måde. Et trappetrinstæppe er et tæppe som allerede er tilskåret for at passe til dine trappetrin. For en let montering er trappetrinstæpperne forsynet med selvklæbende tape, hvilket gør at du hurtigt og let kan fastgøre tæpperne på hvert trappetrin. Udover at et trappetrinstæppe er flot og skaber en hyggelig følelse er det også skønt at gå på. For børnefamilier er trappetrinstæpper ekstra gode da de reducerer risikoen for at glide på de glatte trapper.

Måske vil du hellere lægge et væg til væg-tæppe på din trappe? Klik her for at komme til vores væg til væg-tæpper.

Trappetrinstæpper som holder

I stedet for at male om kan du lægge flotte trappetæpper på din trappe. Her kan du vælge blandt trappetæpper i mange smukke farver og forskellige materialer. Vi har samlet både diskrete farver som sort og grå, men også lysere og mere livlige farver. Vores trappetæpper kan du let rengøre ved behov. Anvend lunkent vand og et mildt sæbe- eller rengøringsmiddel. Vores trappetrinstæpper kan købes i forskellige prisklasser og udseender. Bliv inspireret af vores varierede sortiment og klik lige det trappetrinstæppe hjem som der passer til din øvrige indretning.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel