Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Plasttæpper

Til dig der elsker holdbar og flot indretning, kan vi varmt anbefale vores prisvenlige plasttæpper. Her kan du vælge blandt et bredt udbud af svensk-fremstillede plasttæpper i både små og store størrelser og i en lang række forskellige farver og mønstre. Et plasttæppe passer godt til mange forskellige steder i hjemmet. Vi har plasttæpper til enhver smag, billige såvel som lidt dyrere.

Tæpper af plast tåler beskidte miljøer

Plasttæpper er smarte tæpper som også er praktiske da de tåler både skidt og fugt. Disse plasttæpper passer perfekt under spisebordet eller ved køkkenbordet hvor de kan skabe en varm og hyggelig stemning. Når der arbejdes flittigt i køkkenet, beskytter plasttæpperne også dit gulv hvis du skulle tabe et køkkenredskab eller bestikket under middagen. Hvis du kommer til at spilde noget på tæppet, kan du nemt tørre pletten af. Plasttæpper i forskellige farver og størrelser passer også godt i eksempelvis entréen, bryggerset, eller badeværelset hvor der ofte er skidt eller vand. Find en farve og et mønster der tiltaler dig allerede i dag!

Nemme at vaske

Udover at plasttæpperne er flotte, smarte og praktiske, har de endnu en fordel - de kan nemlig vaskes. I sortimentet finder du mange fine plasttæpper som du nemt kan putte direkte i vaskemaskinen ved 30 grader. Men se altid vaskeanvisningen før du vasker dit plasttæppe. Udover at mange af plasttæpperne kan komme i vaskemaskinen, kan du også spule dem rene ved behov. Du kan også vende plasttæppet og lægge den anden side opad da plasttæpper ikke har nogen bagside. Ind i mellem har plasttæpperne en inverteret farve når man vender dem om. Få inspiration til din indretning ved at kigge i vores brede sortiment af flotte plasttæpper.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel