Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Hamptæpper

Tag et stykke af naturen med hjem i form af et smukt hamptæppe! Her finder du udvalgte tæpper med meget personlighed og god holdbarhed. De naturfarvede varianter er alt andet end skrigende, men de giver stadigvæk et stærkt, positivt indtryk. Det afslappede materiale udstråler varme og hjemlig hygge. Tæpperne skinner fint og bliver kun smukkere med årene. En yderligere fordel er at det skinnende naturfiber føles blødt og skønt under fødderne.

Miljøvenlige tæpper af hamp

Dette naturlige materiale er nyttigt på mange måder. Hamp anvendes til bl.a. tøj, tasker, tov og tæpper. Dette takket være god holdbarhed, vandresistens og fin finish. I de seneste år er hamp blevet særlig populær til brug i tekstiler. Men vidste du at hamp er en kulturvækst der er blevet dyrket i Sverige i lang tid? I betragtning af slidstyrken, blødheden, alsidigheden og den lette dyrkning er det ikke så mærkeligt.

Hamp kan vokse på næringsfattig jord uden behov for pesticider eller kunstgødning. Plantens lange rødder binder jorden og forhindrer dermed jorderosion. Den spreder desuden også nitrogen (naturens egen gødning) på marken. Så jorden bliver altså sundere af hampdyrkning. Desuden er materialet biologisk nedbrydeligt.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel