Stjernetæpper

Vil du se en stjerne? Så kig på ... dit tæppe! At stå alene udendørs og fryse i vinternatten er temmelig unødvendigt. Vælg i stedet et tykt og varmt uldtæppe, næste gang du vil studere stjernerne. Det er meget hyggeligere. Tjek Kilands mange tæpper med stjernemønster.

Vælg et uldtæppe eller plasttæppe med stjerner

Stjernetæpper hører til klassikerne blandt tæpper. Man har altid kunnet finde tæpper med en stor stjerne i midten og varianter med flere mindre stjerner. Mange forbinder sandsynligvis stjernemønstrede plast- og uldtæpper med advent og julestemning. Men hvem ønsker ikke, at det skal føles som julaften hele året rundt?

Stjerner i forskellige former er populære mønstre på Kilands plasttæpper, som er fremstillet i Sverige. Forbindelserne til havet fremkommer også tydligt. Et rundt tæppe med en stjerne eller et anker er et naturligt valg for mange, som overvejer passende alternativer til kahytten i fritidsbåden.

Stort tæppe med stjerne 200x300 cm eller 250x350 cm?

Ønsker du, at dit nye køkkentæppe skal være et praktisk plastiktæppe fra Sverige eller et flot og holdbart uldtæppe fremstillet i Sverige? Velkommen til at opdage Kilands mange store stjernetæpper.

Et stort tæppe med en stjerne eller et mønster af stjerner, eksempelvis under din sofagruppe, holder møblementet sammen og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for størrelsen 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort tæppet under dit spisebord skal være afhænger både af bordets størrelse samt proportionerne på dit køkken eller din spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm. Læs gerne mere om Kilands ekstra store tæpper med stjerner og muligheden for at bestille efter specielle mål.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel