Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Dør- og entrémåtter

Eftersom entréen er det første der møder dine gæster, gælder det om at give et godt førstehåndsindtryk. Dørmåtter er perfekte til indretning af entréen eftersom de ikke blot har en smart funktion, men også er flotte. I stedet for at slæbe skidt med ind på entrégulvet kan du i stedet lægge en fin entrémåtte som absorberer skidtet.

Et af Skandinaviens største sortimenter af entrémåtter

Da alle hjem, butikker og kontorer ser forskellige ud, har vi samlet et af Skandinaviens største udbud af entrémåtter og dørmåtter så du kan finde den måtte der tiltaler dig. Her kan du købe en lille, en stor eller en rektangulær måtte. Vælg blandt dørmåtter med skønne motiver, måtter med sjov tekst, ensfarvede, mønstrede eller noget helt andet. Her findes der noget for enhver smag.

Hos os på Kilands kan du vælge blandt et stort udvalg af entré- og dørmåtter i flotte designs. Du kan også få en målbestilt måtte så den passer perfekt ind i din entré. Mange af måtterne er fremstillet med en bagside af gummi så måtten ligger fast på gulvet uden at glide rundt.

Populære afdelinger: Entrémåtter i metervare - Absorberingstæpper/Tørretæpper - Entrémåtter kokos - Entrémåtter gummi

Har du brug for råd eller hjælp til at finde en dørmåtte? Ring til vores kundeservice på 036-12 29 00 eller send en mail til info@kilandsmattor.se

Vis underkategorier
Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel