Gulvtæpper/Væg til væg tæpper

I vores sortiment finder du en lang række væg til væg-tæpper til billige priser i en masse forskellige farver og strukturer. Her du nemt bestille tynde og tykke såvel som lang- og korthårede tæpper hjem - i vores sortiment er der tæpper for enhver. Du bestemmer selv målet på det væg til væg-tæppe der passer til dig. Tæpperne kan både lægges som væg til væg-tæpper og som løse, kantede tæpper. Et væg til væg-tæppe passer godt ind mange steder i hjemmet, eksempelvis i soveværelset hvor de fleste foretrækker en varm og hyggelig atmosfære.

Fordele ved væg til væg-tæpper

Kender du den ubehagelige følelse ved at stå op om morgenen og sætte dine fødder på et koldt gulv? Beklæd gulvet med et skønt og billigt væg til væg-tæppe! Med et væg til væg-tæppe bliver gulvet blødt og skønt at gå på samtidig med at tæppet er lyddæmpende. Udover at væg til væg-tæpper er flotte skønne at gå på, er der en anden stor fordel - de samler støvet ét sted. På trægulve hvirvler støvet rundt i luften, men med et væg til væg-tæppe lægger støvet sig, og du kan nemt støvsuge det hele op fra tæppet på én gang.

At lægge væg til væg-tæppe

At lægge et væg til væg-tæppe er meget lettere end de fleste går og tror. Vi har lavet en guide på vores hjemmeside til netop dette som inkluderer værdifulde tips, en videoguide samt ofte stillede spørgsmål og svar - lær mere på tips og råd til indlægning af væg til væg-tæppe. Når du bestiller dit væg til væg-tæppe, skal du huske at lægge 5 cm ekstra til rundt om.

Bestil prøvestykker helt gratis

Hvis du finder nogle tæpper, du kan lide, sender vi gerne prøvestykker af disse. Du kan bestille 5 prøvestykker per person helt omkostningsfrit. På den måde kan du mærke kvaliteten og prøve at se farvenuancerne i hjemmet.

Rengøring

For at holde dit væg til væg-tæppe rent og pænt at det vigtigt at støvsuge regelmæssigt, hvilket egentlig er det eneste der behøves. Når tæppet har ligget i mange år, kan det være en god idé med en mere grundig rengøring. Hvis du har fået pletter på tæppet, er det en god idé at fjerne dem med det samme, så de ikke tørrer ind. Anvend en rengøringsklud og vand og måske lidt opvaskemiddel hvis dette er nødvendigt.

Læs gerne vores guide

Tips, råd & almindelige spørgsmål om væg til væg-tæpper og indlægning 

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel