Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Zigzag-tæpper

Plejer du at kalde mønsteret på dit tæppe zigzag, zick zack eller siksak? Måske er det helt naturligt, at et lynhurtigt og spændende mønster har forskellige stavemåder, som spreder sig lige så livligt?

Et stribet tæppe ved, hvad det vil. Der er lige linjer og en effektiv transport fra A til B. Et zigzag-tæppe er derimod en opdagelsesrejse på gulvet. Linjerne nyder oplevelsen, når de tager sig frem over et tykt, blødt uldtæppe, under sofaer og mellem benene på dit spisebord. Især zig zag-mønstrede plasttæpper fremstillet i Sverige begiver sig ofte ud på rigtige eventyr i køkkener såvel som udendørs på altaner og balkoner. Så er det godt, at plasttæpperne er holdbare og ikke lader sig skræmme af hverken spildt mad eller regn. For eksempel kan et zig zag-mønstret plasttæppe tage et brusebad eller synke ned i badekarret et øleblik for at blive rent og friskt igen, inden tæppet fortsætter sit spændende liv.

Uldtæppe eller maskinvævet tæppe med zig zag-mønster?

Nogle gange kan et zig-zag-tæppe føles mere bestemt. Det har tunge, klare linjer, som krydser sig frem over tæppet. Andre zig zag-tæpper smyger sig frem med tyndere og mere forsigtige linjer. Uanset om du er på udkig efter et stort tæppe med brede mønstre eller et lille tæppe med et tyndt zig zag-mønster, er du hjerteligt velkommen til at udforske Kilands mange fartfyldte uldtæpper, bomuldstæpper og maskinvævede wiltontæpper.

Stort zig zag-tæppe 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tæpper bliver mere og mere populære. Et stort tæppe med zig zag-mønster under eksempelvis din sofagruppe holder dit møblement samlet og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for størrelsen 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort det ideelle tæppe med zig zag under dit spisebord skal være, afhænger af bordets størrelse samt størrelsen på dit køkken eller spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm.

Kilands tilbyder mange store tæpper med zig zag-mønstre, både store uldtæpper og store, maskinvævede wiltontæpper. Læs gerne mere om vores ekstra store tæpper og muligheden for at bestille tæpper i specielle størrelser.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel