Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Leveringsinformation

Her kan du se vores aktuelle leveringsmuligheder. De leveringsmuligheder, der er aktuelle for din ordre, præsenteres i kassen, inden du gennemfører købet.

DHL pakkeshop

Pris: 79 kr
Tid: Se åbningstider for udvalgt udleveringssted

Pakken leveres til valgfrit DHL udleveringssted uanset hvor mange tæpper du bestiller. Alle tæpper med en bredde på op til 180 cm kan sendes til et DHL udleveringssted.

Bring hjemmelevering

Pris: 295 kr
Tid: Levering mellem kl 08:00 - 16:00

Ved forsendelser større end 180 cm kan din forsendelse ikke leveres til et udleveringssted, men leveres hjem til dig. Dette kan også gælde, hvis din forsendelse er for tung til at blive sendt til et udleveringssted. Når forsendelsen har forladt vores lager, modtager du en leveringsmail fra os med et link til forsendelsesbestillingen. Når fragtmanden har håndteret din forsendelse, modtager du en sms fra dem. Der vælger du hvilken dag og cirka tidspunkt du ønsker at modtage leveringen (hvilken dag/tid der er tilgængelig som valg varierer alt efter hvor i landet du bor). Levering gælder port/grundgrænse. Indbæring er ikke inkluderet. Bring Hjemlevering kan vælges som leveringsmulighed selv for mindre forsendelser, som leveres til udleveringssted som standard.

Bring Hjemlevering med innbæring

Pris: 860 kr (295 kr + 565 kr)
Tid: Levering mellem kl 08:00 - 16:00

Du har mulighed for at vælge at få dine produkter indbragt. Du ser den aktuelle pris, når du betaler.

Bring firma levering

Pris: 295 kr
Tid: Dagtimerne

Bestiller du til dit firma, kan du vælge firma levering. Din bestilling leveres så i dagtimerne uden nærmere besked om specifikt tidspunkt. Adressen, som bestillingen leveres til, skal være bemandet. Valgbar mulighed for tæpper med en bredde på op til 180 cm og en maksimal vægt på 35 kg.

Hent på terminal

Pris: Se pris for valgt leveringsmulighed
Tid: Se terminalens åbningstider

Du har altid mulighed for selv at afhente din ordre i terminalen, også selvom ordren oprindeligt skulle leveres. Dette kan være praktisk, hvis du ikke har mulighed for at være hjemme til levering, og hvis du har kort afstand til terminalen.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel