Pakistanske tæpper

Her finder du et stort udvalg af pakistanske tæpper af høj kvalitet. Pakistanske tæpper har længe været blandt de mest populære, og det er ikke så underligt. Denne type af tæpper er tætknyttede og af højeste kvalitet. Knytningens høje tæthed øger tæppets bestandighed samtidig med at den smukke glans bevares i lang tid. Foruden selve kvaliteten er mønstrene og designet i pakistanske tæpper meget tiltalende. Du kan nemt indrette dagligstuen såvel som soveværelset med denne type tæpper. Hos os kan du vælge mellem flere forskellige farver og mønstre såsom Bochara og Butterfly. Til dig der ønsker et klassisk orientalsk tæppe, har vi dybrøde varianter der passer ind i moderne, minimalistiske såvel som mere varme, hyggelige hjem.

Høj kvalitet og lave priser

Pakistanske orientalske tæpper findes i to forskellige varianter, nemlig 2-ply og 3-ply. Dette er en benævnelse for hvor mange tråde der anvendes i hver knude, så et 3-ply-tæppe er tykkere og tættere end et 2-ply-tæppe. Alle vores pakistanske tæpper er nøje udvalgte og af højeste kvalitet. Takket være store indkøb kan vi holde priserne lave uden at gå ned i kvalitet.

Smukke tæpper til alle

I vores sortiment af pakistanske tæpper kan du uden problem finde noget der passer til netop dig. Her har vi samlet kvalitetstæpper med masser af karakter i forskellige prisklasser. Du kan også vælge blandt forskellige størrelser for at finde noget der passer perfekt ind i det rum, du skal indrette. Præcis som du hænger billeder op for at udsmykke en væg, kan du lægge tæpper ud for at udsmykke gulvet. Udover at tæpperne fra Pakistan er smukke at se på, skaber de hygge i indretningen og har en lyddæmpende effekt.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel