Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Pakistanske tæpper

Her finder du et stort udvalg af tæpper med mønstre, der er inspireret af ægte orientalske pakistanske tæpper. Tæpper med pakistanske mønstre passer lige godt i moderne og minimalistiske hjem, såvel som i mere traditionelle og hyggelige hjem. Hos os kan du vælge mellem tæpper med forskellige mønstre som Bochara og Butterfly. Tæpperne produceres også i forskellige farver. For dem, der ønsker et tæppe, der minder om et klassisk orientalsk tæppe, har vi røde og dybrøde varianter, men vi har også tæpper med pakistanske mønstre i andre farver som sort, beige, grøn og blå.

Smukke tæpper til alle

I vores udvalg af tæpper med design inspireret af dem, der findes i ægte pakistanske tæpper, kan du nemt finde noget, der passer til dig. Her har vi samlet kvalitetstæpper med meget karakter i alle prisklasser. Du kan også vælge mellem forskellige størrelser for at finde noget, der passer perfekt til det rum, du ønsker at indrette. Ligesom du hænger malerier til at dekorere en væg, lægger du stilfulde tæpper ud til at dekorere gulvet.

Traditionelle tæpper i høj kvalitet og til lave priser

Vores tæpper med orientalske mønstre er populære og tidløse. Disse typer tæpper er meget tiltalende og en elegant tilføjelse til interiøret, og de tilføjer liv og dybde til ethvert rum. I vores netbutik kan du finde et stort udvalg af tæpper med pakistanske mønstre i forskellige farver og størrelser til lave priser. For at finde det helt rigtige tæppe at dekorere dit gulv med, er du velkommen til at spørge os til råds og vejledning.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel