Gulvlim og tæppetape

Her har vi samlet vores udvalg af gulvlim og måttetape. Hvilken type lim eller tape du skal bruge, kan variere alt efter hvilken type måtte du skal lægge, og hvilken overflade måtten skal placeres på.

Sådan lægger du måtter med gulvlim og måttetape

Når du ønsker at lægge en heldækkende måtte i et mindre rum, er det normalt at fastgøre vores dobbeltklæbende måttetape langs rummets vægge og i enhver samling for at holde måtten på plads. I de større rum skal måtten muligvis limes med en passende gulvlim. Skal du lægge måtter på trapper, anbefaler vi som udgangspunkt, at du anvender en gulvlim. Vores sortiment indeholder også messetape, som er et perfekt valg til en midlertidig montering af måtter i forbindelse med messer og lignende. Messetapen skader ikke underlaget, og måtten er nem at fjerne igen.

Skal jeg fastgøre tekstilfliser med lim eller tape?

Ved montering af tekstilfliser kan du gøre det på to måder; enten fastgør du fliserne med dobbeltklæbende tape, eller også limer du dem. På større overflader - og hvis gulvet udsættes for en høj grad af slitage - er det anbefalelsesværdigt at bruge lim og lime tekstilfliserne fast. I andre tilfælde, for eksempel på et mindre kontor eller i et walk-in-closet, fungerer det mindst lige så godt med dobbeltklæbende tape. Har du spørgsmål? Eller føler du dig usikker på, om du skal vælge lim eller tape? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice - vi hjælper dig hellere end gerne.
Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel