Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Sisaltæpper

Her har du et stort og varieret udvalg af smukke sisaltæpper af højeste kvalitet. Her kan du nemt finde en farve eller struktur der tiltaler dig og som passer ind i din indretning. For at tæppet skal passe perfekt ind i dit hjem, kan du målbestille dit sisaltæppe hos os. Så skærer vi tæppet til så det får den størrelse, du ønsker. Tæppet leveres derefter til dig med billig fragt.

Hvad er et sisaltæppe egentlig?

Sisaltæpper fremstillet af et naturmateriale som hedder sisal. Materialet føles og ser naturligt ud og er af høj kvalitet hvilket gør det solidt og holdbart. Sisaltæpper passer ind i dagligstuen såvel som ved spisebordet og i gangen. Det er også populært at indrette med sisaltæpper i eksempelvis udestuer fordi materialet giver en hyggelig og naturnær fornemmelse. Hos os kan du finde mange smukke tæpper af sisal og vælge blandt en masse skønne farver. Til dig der er på jagt efter en dørmåtte, kan vi varmt anbefale sisal med de slidstærke egenskaber. Sisaltæpper findes i alle mulige forskellige størrelser og varianter i alt fra dørmåtter til væg til væg-tæpper.

Fordelene ved sisal

Et sisaltæppe er et smukt tæppe som du kan bruge på mange forskellige måder i indretningen af dit hjem. Sisal er et meget slidstærkt og rustikt materiale og passer derfor godt i lokaler med megen slitage.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel