Terrassetæpper og altantæpper

Her finder du et stort sortiment af fine balkon- og altantæpper af god kvalitet! Du kan nemt finde et altan- eller balkontæppe til en pris der passer dig, eftersom vi har mange forskellige kvalitetsklasser at vælge mellem. For dig der har en altan eller balkon, er et altantæppe et fremragende valg. Da altan- og balkongulve ofte er kolde, hårde og ikke så rare at gå på, kan et altantæppe gøre oplevelsen meget mere komfortabel. Her ser du et stort sortiment af altantæpper i forskellige farver og kvaliteter til gode priser.

En stor fordel ved vores altan- og balkontæpper er at de tåler op til 3000 - 5000 soltimer - uden at de falmer! Med andre ord er vores tæpper af meget høj kvalitet. Desuden er de fremstillet til at klare både kraftigt sollys, vand og fugt. Tæpperne findes i forskellige standardbredder (som vi også kan beskære til ønsket mål), og længden på tæpperne vælger du selv. Dette betyder at vores balkon- og altantæpper passer til næsten alle størrelser af altaner og balkoner.

Stort sortiment af balkontæpper og altantæpper til lave priser

Tæpper til brug udendørs findes i mange forskellige størrelser. Vi har for eksempel store udendørs tæpper i størrelserne 200x300 cm og 240x340 cm. Hvis du har brug for et endnu større tæppe i en størrelse, som ikke findes blandt standardtæpperne, har vi også væg til væg-tæpper som metervare, som kan anvendes udendørs. Derved kan du købe et målbestilt udendørs tæppe til altanen eller uderummet baseret på de ønskede mål, eller du kan vælge et væg til væg-tæppe, hvis du hellere vil det.

Vi hjælper dig med at finde det rette udendørs tæppe

Det behøver ikke at være dyrt at indrette udeområderne flot, i hvert fald ikke hvis du køber dit nye balkontæppe hos os. Vi tilbyder fine tæpper til din balkon eller altan i farver som grå, blå, beige og grøn. Vi har også kunstgræstæpper med længere strå som skal efterligne rigtige græstæpper. Bliv inspireret af vores prisvenlige tæpper og find den model der passer til netop din balkon eller altan. Det har aldrig været lettere at købe balkon- og altantæpper på nettet. Vi har også løse måtter til uderum - klik her for at se sortimentet.

Vi har også løse måtter til uderum - klik her for at se sortimentet

Har du brug for hjælp eller rådgivning angående balkon-/altantæpper? Send mail til vores eksperter på kundeservice@kilands.dk

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel