Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Patchworktæpper og vintagetæpper

Her finder du forskellige tæpper, som i udformningen er inspireret af ægte patchworktæpper og vintagetæpper. Denne slags tæpper passer godt i både moderne og klassisk indrettede hjem. Patchwork er det engelske ord for kludetæppe, og ægte patchworktæpper fremstilles af ældre, tyrkiske, håndknyttede tæpper, der er blevet brugt inden. Man har siden farvet stykkerne i forskellige farver eller beholdt tæppernes originalfarver. Her finder du maskinfremstillede tæpper med kludetæppelignende mønster i forskellige farver og med varierende mønster. Her findes også tæpper, som minder om de ægte vintagetæpper, med et flot, slidt look, som er skabt for at give en rustik og personlig fornemmelse.

Smukke farvekombinationer og patina

Du kan nemt finde et tæppe i vores sortiment, der passer perfekt ind i dit hjem. Hvorfor? Her findes alle tænkelige farver og farvekombinationer. Måske har du et stilrent og minimalistisk hjem, som hovedsageligt er hvidt? I så fald vil et patchworkinspireret tæppe i en stilren farve i gråt eller sort smelte perfekt ind. Det kan også være flot at bryde rummet med stærke farver, hvilket du også finder her. Eller hvis du ønsker et tæppe med en fornemmelse af patina og et mere slidt og brugt look, så finder du ligeledes sådanne vintageinspirerede tæpper her

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel