Håndvævede uldtæpper

At væve uldtæpper i hånden er noget som mennesker har gjort i mange hundrede, måske tusinde år. Vores håndvævede tæpper er meget fine og af høj kvalitet. Takket være uldens egenskaber er håndvævede uldtæpper meget slidstærke og modstandsdygtige overfor skidt og pletter. Ulden er naturligt fed hvilket betyder at skidt og væske automatisk lægger sig ovenpå ulden, så du nemt kan tørre pletten af.

Holdbar kvalitet

Vævede uldtæpper er et rigtig godt køb da de kan anvendes år efter år. For at tæppet skal holde sig i flot stand længst muligt, er det en god idé at støvsuge det regelmæssigt. Hvis du skulle få pletter på tæppet, kan du forsigtigt fugte tæppet med et blødt frottéhåndklæde og eventuelt lidt opvaskemiddel-

Typer af uldtæpper

Der findes mange varianter af tæpper at vælge mellem afhængigt af hvor du vil lægge uldtæppet, og om du vil stille møbler på det eller blot bruge det til at gå på. Tæpper som er fladvævede uden luv er meget egnede til spisepartier da stolene så vil stå stabilt og let kan trækkes ind og ud. Hvis du derimod vil have tæppet foran fjernsynssofaen, kan et mere struktureret og blødt tæppe være hyggeligt.

Her finder du et stort udvalg af smukke uldtæpper til billige priser! Du kan købe tæpper i mange forskellige farver samt mønstre og overflade. Er du ude efter et ensfarvet uldtæppe, har vi naturligvis også et stort udbud af disse.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel