Håndvævede uldtæpper

Vævede uldtæpper har en lang tradition i vores historie. Altså i menneskets historie. At vi i så lang tid har valgt netop tæpper af uld hænger især sammen med uldens fantastiske egenskaber. Uldens opbygning gør, at et uldtæppe er både slidstærkt og modstandsdygtigt. Og har du lagt mærke til, at snavset ofte lægger sig oven på måtten, fordi ulden er naturligt tyk? Det gør, at det bliver nemmere at støvsuge din måtte.

Pas godt på dit håndvævede uldtæppe

Selvom du passer rigtig godt på dit nye tæppe og beskytter det i henhold til vores tips, så bliver det snavset på et eller andet tidspunkt. For at reducere slid på uldtæppet er det en god idé at støvsuge det regelmæssigt for at holde det rent. Husk også at støvsuge under tæppet for at forhindre skader på tæppets bagside. Og når du alligevel er i gang, så vær særligt opmærksom på at gøre undersiden ren.

Et uldtæppe under bordet

Her hos Kilands har vi et stort sortiment af uldtæpper. Vi har håndvævede uldtæpper uden kant, som passer perfekt under et bord eller under stolene. Vi har også blødere uldtæpper i sortimentet, som for eksempel kan gøre TV-stuen ekstra hyggelig. Vælg mellem mange forskellige stile, farver og mønstre online, eller gå på opdagelse blandt tæpperne i vores butik. Af og til kan det være meget svært at finde ud af, hvilket tæpper passer bedst. Vil du gerne have personlige tips og anbefalinger? Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling, så vi kan hjælpe dig med at finde dit nye yndlingstæppe.

Familieforetagende i 3. generation

Her hos Kilands har vi siden starten af 1971 haft en vision om at levere den bedst mulige købsoplevelse i en af nordens største tæppebutikker. Og det gælder, uanset om du køber dit tæppe eller din måtte i butikken eller online. Vi bestræber os altid på at tilbyde dig fremragende tæpper til gode priser. Vi vil gerne have, at du skal være sikker på, at du får det bedste tilbud, når du handler hos os. Velkommen til Kilands!

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel