Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Multifarvede tæpper

Spred farve og glæde i hjemmet med vores multifarvede tæpper. Her har du alle chancer for at finde et tæppe som føles helt perfekt til dit hjem. Afhængigt af hvilket rum du skal indrette, tilbyder vi flerfarvede tæpper i mange forskellige størrelser og teksturer. Et flerfarvet tæppe kan passe perfekt ind i et rum som er hvidt og sparsomt møbleret. Der får tæpper virkelig mulighed for at komme i centrum. Du kan matche et farvet tæppe med nogle af rummets andre farver, eksempelvis farverne på gardinerne.

Spændende mønsterkombinationer

I vores sortiment af multifarvede tæpper kan du nemt finde noget, der passer ind i netop dit hjem. Her findes store, små, runde og firkantede tæpper af høj kvalitet. Vi har flerfarvede tæpper i alle mulige varianter og prisklasser, alt fra billige til mere eksklusive, multifarvede tæpper. Men uanset hvilket tæppe du vælger, kommer det til at give indretningen et pift. Få inspiration af vores brede udbud af multifarvede tæpper og klik din favorit hjem allerede i dag!

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel