Tæpper til udestuen

Nogle gange er et nyt tæppe lige det, der skal til, for at skabe det perfekte udestue. Det er den sidste puslespilsbrik, som gør dit uderum til dit yndlingsrum. Måske skal det denne gang være et både flot og funktionelt udetæppe, som både børn og husdyr synes godt om? Et, som gør det lidt skønnere at drikke en god kop kaffe udenfor? Et udetæppe kan også hjælpe med at lydisolere eller dæmpe lydene udefra. Uanset hvilket materiale du leder efter, så tror og håber vi, at du finder det rette tæppe her hos Kilands.

Forskellige tæpper til forskellige behov

For nogle kan et tæppe være en måde at gøre et koldt betongulv flottere på. Det kan også være, at tæppet bruges til at gøre altanen eller trægulvet lidt mere behageligt og indbydende. Et tæppe i udestuen kan være særligt skønt i sensommeren eller i starten af foråret. En enkel måde at forlænge den varme årstid på.

Køb tæpper som metervare

Hvis du har brug for et tæppe med specielle mål, kan du drage fordel af vores udedørstæpper som metervare. Dermed kan du få et tæppe i præcis den størrelse, du har brug for. Er du på udkig efter et udetæppe på 5 meter? Har du brug for et rundt tæppe? Det behøver ikke at være svært at købe et tæppe, der er præcis, som du gerne vil have det.

Et tæppe i bedste kvalitet

Når du handler hos Kilands, kan du være sikker på, at dit tæppe kommer til at holde længe. Men glem ikke, at du kan forlænge tæppets levetid. Husk at støvsuge dit tæppe regelmæssigt. For at tæppets underside også holder længe, skal du også støvsuge under selve tæppet. Hvis du spilder noget på tæppet, er det en god idé at tørre op med det samme. Så slipper du for pletter, der ikke går af. Du finder flere tips om pleje af dit tæppe her: side om plejetips.

Familieforetagende i 3. generation

Her hos Kilands har vi siden starten af 1971 haft en vision om at levere den bedst mulige købsoplevelse i en af nordens største tæppebutikker. Og det gælder, uanset om du køber dit tæppe i butikken eller online. Vi bestræber os altid på at tilbyde dig fremragende tæpper til gode priser. Vi vil gerne have, at du skal være sikker på, at du får det bedste tilbud, når du handler hos os. Velkommen til Kilands!

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel