Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Plast- og garntæpper

Leder du efter et flot, slidstærkt tæppe af høj kvalitet? Så kan vi varmt anbefale vores plast- og garntæpper. Den smarte kombination af plast og bomuldsgarn gør at tæpperne er meget mere slidstærke end almindelige tæpper, samtidig med at de har en flot finish. Tæpperne i vores sortiment er bløde og skønne at stå og gå på hvilket betyder at de passer lige så godt ind i køkkenet som i soveværelset og stuen. Afhængigt af hvilken indretningsstil du kan lide, kan du her vælge blandt en masser forskellige farver og mønstre. Noget særligt sjovt ved tæpper der er fremstillet af en kombination af plast og garn, er at de har et meget traditionelt udseende der leder tænkerne hen på svenske sommerhuse.

Tag hånd om dine tæpper

Det bedste ved et plast- og garntæppe er at de er nemme at vedligeholde og at de samtidig holder i mange år. For at holde tæpperne flotte er det vigtigt at støvsuge dem regelmæssigt. Med tiden kan det også være en god idé at vaske dem, hvilket ikke er noget problem med disse slidstærke tæpper. Du kan enten vaske dem i hånden eller i vaskemaskinen på 30 grader.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel