Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Tæpper til kontor

På et kontor er lydniveauet ofte højt, det kan være støjen fra stole som trækkes ud, kolleger der taler eller telefoner der ringer. Støj og lyd kan nogle gange være distraherende for dem der arbejder på kontoret, men der er en smart og effektiv løsning - tæpper. Ved hjælp af vores kontortæpper kan du på let vis dæmpe høje lyde. Desuden gør tæpper at kontoret føles mere hyggeligt og flot hvilket gør det mere indbydende. Afhængig af arbejdspladsen tilbyder vi mange forskellige varianter. Der er for eksempel lyddæmpende og bløde væg til væg-tæpper i alle mulige farver. Vi tilbyder også komfortable arbejdspladsmåtter der gør det mere behageligt at stå op ved skrivebordet.

Find kontortæpper hos os!

Hos os på Kilands Matter er det let og bekvemt at handle. Du kan købe dine nye kontortæpper til billige priser online hvilket gør det nemmere at sammenligne udvalget samtidig med at du sparer tid. I vores brede udvalg af kontortæpper kan du vælge mellem mange forskellige varianter. Vores væg til væg-tæpper er populære og kommer i mange forskellige kvaliteter og farver. Måske leder du kun efter en god dørmåtte der byder nye kunder velkommen til kontoret? Her hos os finder du alle typer tæpper til dit kontor. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller overvejelser.

Her har vi samlet et udvalg af egnede tæpper til kontorer. Gå gerne videre og kig i følgende kategorier og sider for et komplet udvalg: Tæpper til erhvervslivet og det offentlige miljø, væg til væg-tæpper, tæppefliser, dørmåtter, arbejdspladsmåtter

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel