Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Fortrydelsesret, returnering og reklamation

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 90 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en e-mail til kundeservice@kilands.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering og reklamation

Sådan fungerer det, når du skal returnere en vare til os. Vi sender en returfragtseddel til din e-mail, efter vi har modtaget din registrerede returnering, som du bruger til at returnere din ordre eller del af din ordre til os. Hvis returneringen er en reklamation, vender vi tilbage til dig med en vurdering og beder eventuelt om yderligere info og måske om billeder af det produkt, reklamationen gælder for. Vær opmærksom på, at det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vil du hellere returnere varen via et andet transportfirma, end det vi benytter, er det selvfølgelig helt okay, men så står du som kunde selv for alle fragtomkostninger. For vores komplette vilkår og betingelser vedrørende returnering og reklamation henviser vi til vores handelsbetingelser.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Varens stand, når du sender den retur Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Du kan læse mere om kravene til fortrydelsesret i vores handelsbetingelser.

Her nedenfor registrerer du din returnering via formularen.

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel