Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Tørretæpper /absorberingstæpper

Entréen er på mange måder hjemmets vigtigste rum. Det er det sidste rum du ser, før du tager på arbejde, og det første dine gæster møder, når de kommer på besøg. Entréen er førstehåndsindtrykket af dit hjem. Byd din familie og dine gæster velkommen med et flot og praktisk tørretæppe.

Vi har samlet et bredt udvalg af tørretæpper/ absorberingstæpper i forskellige farver, mønstre og størrelser. Vores absorberingstæpper er billige og har mange smarte egenskaber. Netop i entréen går vi ind med våde sko og slæber skidt med ind. Et tørretæppe eller absorberingstæppe hjælper til at forhindre snavs og vand i at havne på gulvet, så det kan tage skade.

Smarte egenskaber - absorberer og tørrer

Vores absorberingstæpper er både billige og af høj kvalitet. Tæpperne er blandt andet fremstillet af polyamid og forsynet med en gummibagside som holder tæppet på plads.

Materialet i vores tørremåtter og absorberingstæpper har fugtabsorberende egenskaber. Dette betyder at tæpperne suger fugten fra våde sko og lignende. Med tiden bliver tæpperne beskidte hvilket er naturligt. Du kan nemt rengøre vores dørmåtter med vand og mildt rengøringsmiddel, og nogle tæpper kan endda vaskes i vaskemaskine. Vælg blandt en masse flotte farver og find et billigt tæppe som du kan lide allerede i dag!

Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel