Tæppe under sengen

Tæppe under sengen

En god måde at gøre soveværelset ekstra hyggeligt og hjemligt er ved at placere et tæppe under sengen - og det må gerne være et stort tæppe. Jo større tæppe, jo mere tekstil tilføres rummet, hvilket i sidste ende er det, der gør rummet rart at være i. I dette blogindlæg giver vi dig tips og inspiration til, hvad du skal tænke over, hvis du overvejer at lægge et tæppe under sengen.

Et tæppe eller flere?

Når man snakker om soveværelsestæpper, tænker man ofte på de klassiske sæt med to mindre tæpper, der placeres på hver sin side af en dobbeltseng, og et noget større tæppe, der placeres ved sengens fodende. I børneværelser eller soveværelser med enkeltseng, har det været almindeligt at placere et tæppe ved siden af sengen. Det er fortsat en mulighed, som mange benytter sig af. I dag er det dog lige så udbredt - hvis ikke mere udbredt - at lægge ét stort tæppe under sengen. Oftest vil man så placere fodenden af sengen centralt på tæppet, så tæppet på en fin måde indrammer sengen, når det stikker frem i siderne. Jo større tæppet er, jo mere varmt og blødt underlag har du at sætte fødderne på, når det er tid til at stå ud af sengen. Store tæpper er blevet meget mere almindelige i soveværelser nu om dage. Hvis du ikke vil lægge dit store tæppe helt ind ind under sengen, er et alternativ at lægge det foran sengen ved fodenden.

Tæppet Marrakech med klassisk orientalsk mønster foran en dobbeltseng

Vælg din favorit som tæppe under sengen

Den type tæppe du lægger i dit soveværelse og under sengen, afhænger i høj grad af din personlige stil. Stoveværelset er et forholdsvis taknemmligt rum at vælge tæppe til, da du ikke behøver at bekymre dig om, hvad der eksempelvis er modstandsdygtigt over for madpletter, hvad der er et godt underlag at lege på, eller om tæppet skal kunne tåle fugt. I soveværelset opholder vi os jo først og fremmest for at sove, slappe af eller måske læse en bog - alt sammen aktiviteter, der ikke medfører megen slitage. Derfor har du virkelig rig mulighed for at vælge præcis det tæppe, du er vild med. I vores kategori af soveværelsestæpper har vi samlet en rækker tæpper, som passer godt til soveværelset - men stir dig ikke blind på det, der traditionelt set findes i et soveværelse, og vær ikke bange for, at tænke ud af boksen.

Tæppet Geometric fra Calssic Collection under en seng

Et heldækkende alternativ

At lægge et væg-til-væg-tæppe i soveværelset er en mulighed, som mange benytter sig af i dag. Vælger du at lægge et væg-til-væg-tæppe i soveværelset, får du automatisk også tæppe under sengen. Uanset hvor du sætter fødderne, når du står ud af sengen, rammer du et varmt og blødt underlag, da tæppet er heldækkende. I dag er udbuddet af væg-til-væg-tæpper stort, og der findes mange hyggelige, bløde og fine modeller, som du kan vælge til dit soveværelse. Du finder alle vores væg-til-væg-tæpper her.

 Lilla væg-til-væg-tæppe under seng i soveværelse

Held og lykke med jagten på det perfekte tæppe til dit soveværelse. Hvis du ønsker flere tips og råd, så tøv ikke med at kontakte os!Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel