Kjenner du deg ikke igjen? Vi oppdaterer utseendet vårt, men vår service, kunnskap og vårt store sortiment forblir det samme.

Plasttæppet - flot, holdbart og funktionelt

Er du på udkig efter et nyt tæppe til køkkenet, men har svært ved at bestemme dig? Så kan vores sortiment af svenske vævede plasttæpper være noget for dig. Der er mange fordele ved at vælge et plasttæppe, hvad enten det er til køkkenet, vaskerummet eller gangen. Udover at passe i mange forskellige miljøer, er plasttæppet holdbart og slidstærkt, hvilket gør det værd at investere i. Materialet gør tæppet let at holde rent, da det både kan støvsuges og spules. Derfor er det især praktisk at anvende plasttæpper under køkkenbordet eller køkkenbænken.

 

Vælg et plasttæppe efter din smag

I vores sortiment finder du en lang række svenske vævede plasttæpper fra blandt andet Horredsmattan og Lina Johansson. Takket være plasttæppets mange fordelagtige egenskaber bliver det fremstillet i flere forskellige farver og størrelser, hvilket gør det nemt for dig at kombinere og finde det rigtige. I udbuddet finder du både ensfarvede og mønstrede plasttæpper, samtidig som flere af tæpperne kan vendes. Dette betyder både, at slitagen kan reduceres, men også at tæpperne kan have forskellige farver og mønstre afhængigt af hvilken side, der vender opad. Gennem plasttæppets forskellige længder og designs kan du skabe en livfuld og hjemlig stemning i flere værelser. Derudover er det let at skabe variation.

Holdbare, prisvenlige og svenske plasttæpper

Populære plasttæpper, som mange af vores kunder sætter pris på, kommer fra det svenske firma Horredsmattan, hvis produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og flot design. Tæpper fra Horredsmattan skelner sig ud ved at have et klart fokus på farve, form og funktion. På denne måde kombineres muntre elementer med stilfuldt, nordisk design. Et andet eksempel på efterspurgte plasttæpper i vores sortiment kommer fra den svenske designer Lina Johansson. Disse tæpper er også lavet i Sverige, er fremstillet med traditionel væveteknologi og er kendetegnet ved et smagfuldt og tidløst design.

Sådan tager du bedst hånd om dit plasttæppe

Plasttæpper er praktiske, eftersom de er lette at holde rene. Vi anbefaler, at du støvsuger regelmæssigt, både på og under tæppet. Hvis det er muligt, kan du reducere støvsugerens styrke, når du støvsuger tæppet. Hvis du ved et uheld spilder noget, så der bliver en plet på tæppet, kan du let tørre det af med en fugtig klud. Plasttæppet kan også vaskes på en skånsom maskinvask ved 30 grader, men det bedste er at vaske tæppet i hånden eller skylle det af direkte i bruseren og derefter lade det lufttørre. Hvis du skal ryste dit plasttæppe, anbefaler vi, at du gør det varsomt, da de svejsede kanter ellers kan blive beskadigede. Du kan læse mere om, hvordan du tager hånd om dit plasttæppe på den bedste måde blandt vores plejeråd til tæpper.

En investering, der holder

Selvom et plasttæppe kan betyde et større køb, kan du forvente høj kvalitet og lang levetid. Så hvis du ønsker et praktisk og funktionelt tæppe, der samtidig er hjemligt, skal du bestemt overveje et plasttæppe, især når det kommer til våde rum eller overflader, der medfører risiko for pletter, såsom køkkenet eller under spisebordet. Held og lykke med dit køb!Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel