Målbestilte tæpper - tæpper efter dine ønsker

Målbestil dit tæppe hos Kilands

Når standardstørrelserne ikke passer, og du ikke kan finde et tæppe i din ønskede størrelse, så er et målbestilt tæppe et godt alternativ.Måske ønsker du et tilpas stort tæppe ved din sofa, eller er på udkig efter et stort tæppe til mødelokalet. Nogle gange kan det også være formen på tæppet, som skal specialtilpasses, og også der er et måltilpasset tæppe et fremragende alternativ for dig.

Når vi fremstiller dit måltilpassede tæppe, gør vi det af vores væg til væg-tæpper. Du vælger det af vores gulvtæpper, som passer til dit specifikke formål, og herefter skærer vi dit tæppe til efter dine ønskede mål. Hvis tæppet skal kantes (kantsys), gør vi også det for dig (du kan læse mere om kantning her). Vores væg til væg-tæpper fås i bredderne 4 og 5 meter. Du kan altså målbestille et tæppe, som er op til 5 meter bredt, og længden kan som regel blive op til 30 meter, hvis du skulle ønske det. Du kan naturligvis også bestille måltilpassede tæpper i alle mål derimellem, og du kan desuden få dit tæppe skåret rundt.

Trin for trin - sådan gør du for at målbestille dit tæppe

  • Du vælger et tæppe i vores sortiment, du synes om, og som passer til dit formål. Klik her for at se alle vores gulvtæpper, som du kan målbestille.
  • Hvis du vil mærke og føle på tæppet, før du placerer din ordre, kan du bestille gratis prøvestykker, som sendes hjem til dig. Her kan du læse mere om, hvordan du bestiller prøvestykker.
  • Bestem og indtast derefter dine mål i kolonnen til højre på produktsiden.
  • Hvis du ønsker et rundtskåret tæppe, klikker du i det felt. Skal tæppet være rektangulært, behøver du ikke at vælge noget.
  • Hvis du ønsker at få dit tæppe kantet, vælger du det her ved at klikke i feltet for det.
  • Du får en pris for dit tæppe.
  • Når du er klar til at bestille et tæppe efter dine angivne oplysninger, afgiver du din bestilling ved at lægge tæppet i indkøbskurven.

 

Har du spørgsmål, eller vil du have hjælp til at placere en ordre på et målbestilt tæppe, så kontakt venligst vores kundeservice, som hjælper dig videre.Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel