Der er noget super hyggeligt ved fåreskind

fåreskindstæpper

Der er noget super hyggeligt ved fåreskind. Stemningen i dit hjem bliver øjeblikkeligt forandret, når du inddrager fåreskindstæpper i indretningen. Og hvem vil ikke gerne have en mere indbydende og hyggelig atmosfære i sit hjem? Her kan du læse om idéer og tips til, hvordan du indretter med fåreskind, samt hvad du bør tænke på inden dit køb.

Brune fåreskind

Giver hjemmet et naturligt præg

Der er et stort udvalg, når det kommer til fåreskind. De varierer i form og nuance, og de fås i en række variationer med hensyn til farver, tykkelser og størrelser, og du kan derfor altid finde et skind, der passer til dit hjem. Der findes både ægte fåreskind, og fåreskind, der er fremstillet i kunstmaterialer. Fåreskindene hjælper dig med at skabe et personligt hjem og en hyggelig atmosfære. De kan placeres mange steder i hjemmet, eksempelvis kan det være flot med et stort skind på slagbænken i køkkenet og et mindre fåreskind som et varmende lag i lænestolen, men det kan også ligge frit på gulvet. Eller hvorfor ikke vælge et fåreskind til sædet i bilen, når den kolde vinter banker på?

Stolehynder i fåreskind

Tips til placering og anvendelse

Et fåreskind er som sagt en flot indretningsdetalje, som kan anvendes i adskillige rum og til forskellige formål. Det passer lige så godt til soveværelset som til udestuen. Skindene højner hyggefaktoren og får dit hjem til at føles både lunt og rart.

Dagligstuen er et af de rum i hjemmet, hvor mange vælger at indrette med fåreskind, både i sofaen og i lænestolen. Du kan med fordel supplere med matchende fåreskindspuder, hvis du vil gøre rummet endnu mere hyggeligt. I udestuen eller på terrassen gør fåreskindet sig perfekt. Det varmer godt i den tidlige forårssæson, og det hjælper dig med at forlænge de sene sommeraftener. Fåreskindet er desuden en god hjælp til at holde varmen i udestuen, når det bliver efterår og vinter.

Stolehynder i fåreskind er et populært valg, da de kan skabe en hyggelig fornemmelse omkring spisebordet. Stolehynder fås både som runde og kvadratiske, alt afhængigt af stoletypen. Her kan du enten kombinere stolehynder i forskellige farver og former for at skabe mere variantion og liv i rummet, eller du kan vælge ensartethed, hvis du går efter et mere stilrent udtryk. I soveværelset passer fåreskindene godt ved sengen som en form for fåreskindstæppe, så du begynder dagen med at sætte fødderne ned på noget rart og blødt. Alternativt bliver fåreskindet en flot detalje oven på sengen, når du reder den. Og hvorfor ikke supplere med nogle hyggelige fåreskindspuder?

fåreskindspuder

Tre gode grunde til, hvorfor du bør vælge fåreskind

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør investere i et fåreskind. Her får du tre gode bud:

  • Fåreskind er et slidstærkt naturmateriale, som vil holde i mange år.
  • Fåreskind varmer, når det er køligt, og det køler, når det er varmt.
  • Fåreskind varierer i nuance og form, hvilket er med til at sætte et personligt præg på dit hjem.

fåreskindspuder

 

Sådan vælger du den rigtige farve, variant og størrelse

Hvidt, brunt eller sort fåreskind? Hvilken farve trives du med, og hvilket præg vil du tilføre rummet? De forskellige farver og nuancer passer til forskellige formål. Når du vælger dit fåreskind, bør du tænke over, at visse farver skaber kolde toner, mens andre farver bidrager med varme toner. Brune og beige farver vil hjælpe dig med at opnå en varmere tone i rummet, mens de grå farver giver en koldere fornemmelse.

Der findes en række forskellige varianter af fåreskind, og hos os finder du en lang række skind, der passer perfekt ind i din boligindretning. Måske leder du efter billige fåreskind? Ægte fåreskind eller skind i kunstmaterialer? Vi forhandler både krølhårede, langhårede og korthårede fåreskind, og som tidligere nævnt, spænder farveudvalget bredt. Mange af vores skind fås også i forskellige størrelser: normalstore enkle fåreskind, men også større størrelser såsom 1,5 sammensyede og dobbelte. Vælg størrelse ud fra formål. Her kan du se vores udvalg af fåreskindsprodukter.

Sofa med fåreskindstæpper

Plej dit fåreskind

Hvordan du skal vaske og rengøre dit fåreskind, afhænger af, hvilket skind der er tale om. Ønsker du at forlænge skindets levetid, er det en god idé at pleje det korrekt.
Her finder du vores bedste plejetips til fåreskind.

 Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel