Hvorfor er bomuldstæpper så fremragende? Her får du svaret!

Bomuld er et af de materialer, vi bruger oftest. Listen af ​bomuldsprodukter kan gøres lang, og der er selvfølgelig flere grunde til, at vi omgiver os med dette fantastiske naturmateriale. I denne guide forklarer vi, hvorfor vi kan lide bomuld, og hvilke egenskaber dette materiale har.

Fem grunde til at vælge bomuld:

  • Bomuld er et naturligt materiale.
  • Materialet er meget nemt at pleje.
  • Det transporterer overskydende varme væk og er derfor ekstra behageligt i varme klimaer eller rum.
  • Bomuld er slidstærkt, men føles samtidig blødt.
  • Tæpper i bomuld laves i en række modeller med forskellige farver, former og strukturer, så valgmulighederne er mange!

 

Hvad er bomuld?

Bomuld er en blød, luftig fiber, der vokser rundt om frøene på bomuldsplanten, en plante, der tilhører katost-familien. Flere tæppetyper fremstilles helt eller delvist af bomuld. Der er tæpper lavet udelukkende af bomuld, hvis kædetråd og garn også er af bomuld. For eksempel laves det populære kludetæppe af overskydende stofstrimler af bomuld, der væves sammen. Det er en type tæppe, der har eksisteret i mange år. Men selv i tæpper, hvor garnet består af uldgarn eller syntetisk garn, er kædetråden ofte af bomuld.

Hvordan plejer man bomuldstæpper?

Bomuldstæpper er praktiske på flere måder. Snavs og pletter fjernes med lunkent vand og et mildt rengøringsmiddel. En del bomuldstæpper kan endda vaskes i vaskemaskinen. Læs dog altid vaskeanvisningen, inden du vasker dit tæppe. Alle tæpper bør også støvsuges ofte for at undgå unødvendig slitage. Derudover har bomuldstæpper ikke brug for meget pleje og vedligeholdelse, hvilket er med til at gøre dem så utroligt populære.

Hvor kan jeg finde bomuldstæpper?

Som nævnt ovenfor er der mange typer tæpper, som er lavet af bomuld. Du kan finde mange forskellige bomuldstæpper på vores hjemmeside.

 Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel