Ville det ikke være rart at få så lidt snavs og grus som muligt ind i hjemmet eller på arbejdspladsen? En måde at reducere dette på er at placere en velfungerende dør- eller entremåtte udenfor, men også indenfor døren. Der er et stort udvalg af dør- og entremåtter i forskellige materialer, farver og former, men også som opfylder forskellige funktioner. Den måtte du vælger at placere udenfor døren er derfor påvirket af flere aspekter. Her er nogle tips til, hvad du bør overveje, når du skal vælge en dørmatte til dit hjem eller din arbejdsplads.

Entremåtte udenfor døren - både praktisk og indbydende!

For at få så lidt snavs og grus som muligt med ind i dit hjem eller på arbejdspladsen, er det bedst at have en måtte både udenfor og indenfor døren. Udenfor er det for eksempel en god idé at placere en måtte med en slags skrabefunktion, som du kan skrabe skoene imod, inden du går ind. Indenfor døren er det en god idé at vælge en dør- eller entremåtte af mere absorberende slags

Dør- og entremåtter fås i mange forskellige materialer. Det materiale, du vælger, afhænger i stor udstrækning af, om tæppet skal placeres udendørs eller indendørs. Dette skyldes, at vejr og vind kan have en stor indflydelse på måttens levetid. En dørmatte, der ligger helt åben på et ubeskyttet sted og bliver udsat for vejr og vind, kræver andre egenskaber end en, der er placeret på en veranda eller indenfor døren.

Hvis din måtte udsættes for meget vand og fugt, er det godt at vælge en dør- eller entremåtte lavet af gummi eller en slags plast, hvilket gør den modstandsdygtig over for fugt. Denne type dørmåtte er et godt valg, hvis du vil placere måtten udendørs. Dørmåtter af gummi er også nemme at rengøre ved blot at skylle dem. Hvis din dør- eller entremåtte ligger mere beskyttet, men stadig er placeret udendørs, kan du for eksempel vælge en måtte i naturmaterialet kokos.

Entremåtte Track

Store valgmuligheder for dørmåtter indenfor døren

Når du skal vælge en dør- eller entremåtte til at lægge indendørs, bliver udbuddet større, eftersom slid og belastning indendørs er betydeligt mindre end udendørs. Mange vælger såkaldte tørremåtter/absorberende måtter som entremåtte. Disse måtter har fugtabsorberende egenskaber og er udstyret med en gummibagside, som holder måtten på plads. Absorberingsdørsmåtter kan normalt rengøres ved at skylle dem med lunkent vand og opvaskemiddel, og nogle kan endda vaskes i vaskemaskine.

En anden slags måtte, som også er almindelig, er den slags entremåtte, der ofte sælges i metervare og som har en overdel i syntetisk materiale med en struktur, der gør det lettere for dig at tørre snavs fra dine sko af på måtten. Disse måtter har også en skridsikker bagside, som holder måtten på plads. Dør- eller entremåtter i metervare fås i forskellige farver, former og bredder, og vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige alternativ i vores brede sortiment. Du kan også skære disse typer dør- og entremåtter til efter nøjagtigt ønskede mål, hvilket kan være ønskeligt.

Andre alternativer, som du kan lægge indendørs er for eksempel dør- og entremåtter i uld. Her er der ofte flere farver og mønstre at vælge imellem. Naturmaterialet uld er holdbart og slidstærkt, men har ikke de samme vandabsorberende egenskaber som for eksempel en gummi- eller plastdørmåtte. Det naturlige materiale jute er også almindeligt i dørmåtter. Indendørs, hvor mængden af ​​fugt og væde ofte er begrænset, er jutedørmåtter velegnede, men hvis din måtte kan ligge udendørs, er det bedre at vælge et andet materiale. Dør- og entremåtter i gummi og kokos, som er beskrevet ovenfor som gode valg til udendørs brug, kan naturligvis også placeres indendørs.

Et populært valg, når det kommer til at vælge en måtte til indgangen, er dørmåtter med sjove motiver eller dørmåtter med tekst på. En naturlig årsag hertil er, at vi gerne vil blive mødt af en positiv følelse, når vi kommer hjem, eller når vi ankommer på arbejde, og dørmåtten bliver dermed en måde at formidle en sådan følelse på. Dør- og entremåtter med sjove motiver eller tekst på fås i forskellige materialer og farver, så her handler det om at finde din favorit.

Dørmåtte Ugle

Entremåtte med tryk til virksomheder og det offentlige miljø

Hvis du leder efter en entremåtte til din virksomhed eller arbejdsplads, er det populært at vælge en entremåtte med tryk. Mange synes det er rart at byde gæsterne velkommen med for eksempel deres logo på måtten, som ligger i indgangen. Måtten, hvorpå motivet er trykt, har en absorberende funktion, er af høj kvalitet, har en gummieret bagside og kan vaskes i vaskemaskine. Dørmåtter med tryk fås i forskellige farver og størrelser, og det er stort set kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan motivet skal se ud.

Entremåtte med print - Lager 157
Held og lykke med dit valg af ny dør- og entremåtte! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper dig.