Kvadratiske tæpper - vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tæppe

Kvadratiske tæpper - plasttæppe Deco finnes som kvadratisk teppeKvadratiske tæpper, findes det? Hos Kilands finder du kvadratiske tæpper i forskellige materialer, farver og former, så der er masser at vælge imellem. Via dette link kan du se alle de tæpper, som fås i kvadratiske størrelser. 
Når man skal vælge nyt tæppe er størrelsen et aspekt, der vejer tungt. Det er vigtigt, at der er plads til tæppet, og at det dækker den overflade, man ønsker dækket. Tæpper findes i mange forskellige størrelser, men formatet er ofte rektangulært. I dag findes der derudover forholdsvis mange runde tæpper og andre former forekommer også, men rektangulære tæpper er det absolut mest almindelige. Hvad hvis man vil have et kvadratisk tæppe, hvad er der så at vælge mellem?

Kvadratiske tæpper i færdige størrelser

Indimellem støder man på et rum, hvor et kvadratisk tæppe ville være helt perfekt. Det kan eksempelvis være i en kvadratisk entré eller ved en chaiselongsofa, som står placeret op ad væggen. Når det kommer til netop chaiselongsofaer, føler mange, at et kvadratisk tæppe er lige det, de behøver, for på bedste vis at udfylde det tomrum der opstår i vinklen mellem sofaens to dele. Den bedste løsning i sådan en situation ville dog egentlig være at vælge et større, rektangulært tæppe, som sofaen kunne stå helt eller delvist på. Du kan naturligvis også finde alternativer, hvis du ikke ønsker et større rektangulært tæppe, hvor du kan placere sofaen enten helt eller delvist. 

Hvis man er på jagt efter et kvadratisk tæppe, skal man være bevidst om, at udbuddet af tæpper er betydeligt mindre, end hvis man kigger efter rektangulære tæpper. Mange tæpper fremstilles kun i rektangulære størrelser efter traditionelle tæppemål. En del tæpper laves også i runde størrelser. Det er altså få tæpper, der som standard produceres i kvadratiske mål, men der findes selvfølgelig nogle stykker. Der kommer flere og flere valgmuligheder, efterhånden som efterspørgslen stiger. 

Der findes håndvævede uldtæpper, som i færdige størrelser har kvadratiske mål; det kan eksempelvis være 250 x 250 cm eller 300 x 300 cm. Uldtæpper kan også væves i andre kvadratiske mål, men her vil der ofte være tale om en specialbestilling med længere leveringstid. En anden type tæpper, som væves i kvadratiske mål, er plasttæpper. De måler eksempelvis 150 x 150 cm eller 200 x 200 cm. Maskinfremstillede tæpper såsom wiltontæpper, fladvævede tæpper og ryatæpper fremstillets sjældent i kvadratiske standardmål. Men også her får du alternativer. Et maskinfremstillet tæppe med skåret kant kan dog skæres i kvadratiske mål, hvis dette ønskes. En del andre maskinfremstillede tæpper kan også skæres til og gives nye kanter. Dette bør man dog ikke selv forsøge derhjemme. I stedet kan man få hjælp af professionelle tæppehandlere, og her hos Kilands tilbyder vi også vores kunder denne service.

 

 

Sakek beige ullteppe – spesialbestill teppet ditt i kvadratiske mål

Målbestil et kvadratisk tæppe

Mange af de kunder, der ønsker et kvadratisk tæppe - men ikke finder dem i standardstørrelserne - vælger at bestille et tæppe efter egne mål. De vælger her ud fra vores væg til væg-tæpper. Da vælger man selv og man kan få præcis de mål, man ønsker. Efter beskæring ordnes tæppets kanter. Tæppet kantes efterfølgende (kantsyes) eller båndkantes. Der findes også nogle få væg-til-væg-tæpper, som ikke behøver kantning, men hvor det er tilstrækkeligt blot at skære tæppet i de ønskede mål.

Kantsøm på heldekkende teppe – spesialbestill ditt kvadratiske teppe fra et vegg-til-vegg-teppe

Specialbestillinger fra leverandører

Som nævnt ovenfor kan en del tæpper bestilles i kvadratiske mål, men med længere leveringstid. Leveringstiden for en specialbestilling på et håndvævet uldtæppe ligger normalt på 4-6 måneder. Hos os på Kilands kan du få hjælp til den type af specialbestillinger. Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig med at få styr på mulighederne for at specialbestille det tæppe, du er interesseret i, med kvadratiske mål.Åbent køb i 90 dages
Hurtig levering
Fri retur
Tryg e-handel