Håndvævet uldtæppe med gåseøje

Et af de mønstre, som altid er forekommet i tæpper og tekstiler, er gåseøjemønstret. Det er et gammelt mønster, som længe har været en del af den skandinaviske mønstertradition, og er et af de mest populære og velkendte mønstre. Ved første øjekast kan gåseøjemønsteret synes simpelt, men mønstret har også en dybde og en kompleksitet, som træder frem jo mere, man studerer det.

Gåseøje er et populært tæppemønster

Udbuddet af tæpper med gåseøjemønster er i dag forholdsvis stort. Der er tæpper, hvor det klassiske gåseøje går igen, men også varianter hvor mønstret har fået et større eller mindre twist. Gåseøje er et mønster, som minder om forgangne tider, men samtidig føles nutidigt. I vores sortiment har vi flere tæpper med gåseøjemønster. Mønstret er almindeligt blandt håndvævede uldtæpper, og hos os finder du blandt andet tæpperne Orissa, Diamond, Focus og Sava.

Orissa multi - håndvævet uldtæppe med gåseøje

På grund af sin tidløshed og muligheden for variation i mønstret, passer tæpper med gåseøje ind i både klassiske og mere moderne hjem. Derfor er tæpper med gåseøjemønster et populært valg for mange!