Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

LAGERRENSNING

halvarea

I denne kategori viser vi vores lagerrensning. Det kan være produkter som udgår, eller som ikke vil blive ved at findes med i vores sortiment. Lagerrensning indebærer op til 80% rabat på den normale pris. Tilbuddet gælder kun nedenstående tæpper og frem til lageret er slut. Samtlige tæpper nedenfor findes kun i 1 eksemplar.

Kategori opdateret 10 februar. Få tæpper tilbage! Find dit eksemplar i dag!

 

Gør et fund

I denne kategori ser du vores ophørsudsalg på udgåede modeller og dubletter og lignende. De fleste tæpper, som du ser, findes nu kun tilbage i én størrelse og én farve. Sørg for at gøre et rigtigt godt fund i dag. Husk at dobbelttjekke størrelse og form. I nogle tilfælde kan det for eksempel være et firkantet tæppe på billedet, men et rundt, som står som valg.

Utroligt lave priser; samme kvalitet og vilkår

I udbuddet finder du alt fra store og små udsalgstæpper i forskellige udseender og farver, og eksempelvis både håndvævede og maskinvævede. Så, hvordan kan tæpperne være så billige? Er kvaliteten forsømt? Nej, vores udsalgstæpper er af præcis samme kvalitet som vores øvrige tæpper. Vi sælger tæpperne til præcis samme vilkår som tæpper til ordinær pris. Det vil sige, at hvis du køber et udsalgstæppe, har du eksempelvis stadig åbent køb og fri returfragt.

*Vi reserverer os imod slutsalg eller lagersaldofejl.