Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering 59
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss Åbent køb 90 dagar

Ryatæpper

Ryatæpper er blevet fremstillet i mange hundrede år, og tæppetypen har været omtalt lige siden 1400-tallet. Et ryatæppe er et blødt og skønt tæppe som kan se ud på mange forskellige måder. Hos os finder du tæpper i mange forskellige designs, blandt andet kan du vælge mellem forskellige fine farver, forskellige kvaliteter og størrelser. Det som mange elsker ved ryatæpper, er deres bløde overflade. Tæpperne er perfekte under sofabordet såvel som ved sengekanten.

Indret med ensartet stil, eksempelvis ved at lade tekstilerne i rummet følge den samme farveskala. Det kan dog være mindst ligeså fint at mixe og matche forskellige mønstre, farver og materialer. Foran dig venter et stort udbud af smukke ryatæpper i alt fra stålgrå farvetoner til stærke farver, varme farver og masser af dekorative mønstre.

Køb dit nye ryatæppe til en billig pris online

Når du gerne vil skabe en indbydende atmosfære i hjemmet, er et ryatæppe det rette valg. Den bløde og pjuskede overflade skaber varme i indretningen.

Det traditionelle ryatæppe blev vævet eller knyttet i hånden og var som regel fremstillet af uld. Mange forbinder ryatæppet med 70'erne hvor tæppetypen virkelig slog i gennem. I dag væves de fleste ryatæpper på maskine af moderne syntetisk materiale. Dette syntetiske materiale er af høj kvalitet som let kan støvsuges og er helt fnugfrit. I dag kan du købe ryatæpper i en masse forskellige looks så du kan finde et der passer perfekt ind i dit hjem.

Du kan med fordel eksperimentere med farver og mønstre når du skal vælge dit nye ryatæppe. Se gulvet som en væg hvor du i stedet for billeder dekorerer med smukke tæpper. I vores sortiment finder du hovedsageligt ryatæpper af syntetisk materiale. Dette er en fordel da tæpperne ikke fnugger eller tiltrækker skidt. Vi har samlet en masse ryatæpper i mange forskellige prisklasser så du kan finde et der passer lige ind i din indretning.

Vis filter Skjul filter

Filter

0 cm - 240 cm

0 cm - 350 cm

Viser 1 - 40 af 77

Viser 1 - 40 af 77

Tabel  Liste 

Nepal grå - ryatæppe
Fr. 1 335 kr
Himalaya beige - ryatæppe
Fr. 2 695 kr
Se prisen!
Cosy antracit
Fr. 191 kr
Fjord sølv - ryatæppe
Fr. 1 521 kr
Medina beige - ryatæppe
Fr. 1 396 kr
Mount Everest beige - ryatæppe
Fr. 1 396 kr
Spare
100 kr
Udsolgt
Pinta - ryatæppe

Pris: 295 kr

Specialpris: Fr. 195 kr

Udsolgt
Lounge hvid
Fr. 831 kr
Lounge cream
Fr. 831 kr
Lounge grå
Fr. 831 kr
Lounge antracit
Fr. 831 kr
Se prisen!
Cosy lyserød
Fr. 191 kr
Tibet - tæppe
Fr. 1 045 kr
Orlando beige - tæppe
Fr. 1 392 kr
Orlando grå - ryatæppe
Fr. 1 392 kr
Spagio hvid - ryatæppe
Fr. 2 176 kr

Viser 1 - 40 af 77

Viser 1 - 40 af 77

Tabel  Liste