Dit produkt er tilføjet til indkøbskurven
Fortsæt med at handle
Gå til kassen

Kundeservice: 78 70 33 70

Kundtjänst

kundeservice@kilands.dk

Besøg kundeservice siden

Vi reagerer hurtigt på e-mail
Garanteret inden for 24 timer.

Varför välja oss Levering fra 69 kr
Varför välja oss Gratis retur
Varför välja oss 90 dages fuld returret
0

Favoritter

Du har ingen favoritter endnu
Vis alle/Del

Triangeltæpper

Når alt kommer til alt, er en trekant sandsynligvis den skarpeste geometriske figur. Trekanter er også et populært historisk mønster. Tænk bare på pyramiderne i faraoernes Egypten. Du behøver heldigvis ikke selv bygge en pyramide i stuen, nu kan du i stedet vælge mellem flotte uldtæpper og maskinvævede wiltontæpper med det samme pyramideformede trekantsmønster. Hos os finder du mange tæpper med geometriske mønstre af trekanter.

Stort tæppe med trekanter 200x300 cm eller 250x350 cm?

Store tæpper bliver mere og mere populære. Et stort trekantstæppe under eksempelvis din sofagruppe holder dit møblement samlet og skaber et rum i rummet. I så fald har du ofte brug for størrelsen 250x350 cm eller 300x400 cm. Hvor stort det ideelle tæppe under dit spisebord skal være, afhænger af bordets størrelse samt størrelsen på dit køkken eller spisestue. Som regel er 200x300 cm en passende minimumsstørrelse, og mange vælger 250x350 cm.

Kilands tilbyder mange store tæpper med trekanter, både store uldtæpper med trekanter, store viskosetæpper og store, maskinvævede wiltontæpper. Læs gerne mere om vores ekstra store tæpper med trekantsmønstre og muligheden for at bestille tæpper i specielle størrelser.